Targoncás jogosítvány megéri?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy megcsinálom ezt,illetve ezzel párhuzamosan odateszem magam az angol nyelv tanulásához,és kimegyek Angliába.
Ne értsetek félre,tanult ember vagyok,akit még a Tescoba se veszik fel zöldséget pakolni.
Szóval én innen lépek.
Mivel a kétkezű munka nem büdös,és mindig is vonzott az idegen nyelv,így ezt a variációt képzeltem el.
Nem nagylábon,de meg lehet élni ezzel külföldön?
2013. dec. 22. 15:43
1/2 anonim válasza:
Megéri, csak rendes képzésre menj, mert ismerek olyat, akinek alig volt gyakorlata és ezért teljesen bizonytalanul kezeli a targoncát.
2/2 anonim válasza:
Ismerősöm egyetem mellett csinálja ezt, szintén Angliában. Bár félrerakni nem tud, de nem is nélkülöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!