Valaki megcsinálta már a Dekra Akadmei által meghírdetett ápoló tanfolyamot? Kijutott külföldre dolgozni?
Szia!
Már biztos, hogy számodra nem aktuális, de azért
erre én is kíváncsi lennék.
Mert én azt hallottam róluk, hogy nem igen tudnak kint biztosítani melót és hogy vissza kell fizetni a tanfolyam árát is :/
Hogy van az oktatás?
Nappali munkarendben?
A DEKRA Akademie Kft. ellen nyomoz a Központi Kerületi Bíróság több rendben elkövetett csalás bűntette miatt. Így még a letétben elhelyezett bizonyítványok is veszélyben vannak, mivel azt akár évekre is lefoglalják, mint bizonyíték.
GRATULÁLOK a simlisséghez!
Sziasztok! Olyannyira igaz, hogy több ismerősöm is elvégezte, és már kint is vannak Németországban. Viszont tudtommal már nem indul új csoport.
De az kizárt, hogy a Központi Kerületi Bíróság nyomozna a cég ellen, pláne csalás miatt!!! Én még évekkel ezelőtt tanultam a DEKRA Akademie Kft.-nél targoncavezetőnek, és a Németországba készülő ismerőseimnek is én ajánlottam az ápolós programot.
Természetesen mindannyian megkaptuk az OKJ-s bizonyítványunkat.
Ez egy megbízható cég egész sor mindenféle tanfolyammal. A honlapjukon még az engedélyszámok is fent vannak, minden létező tanfolyamukra. Meg címek, telefonszámok, elérhetőségek.
Én is onnan tájékozódtam anno. Szerintem te is kezdd ott – www.dekra-akademie.hu –, s ha még maradtak kétségeid, akkor írj nekik vagy hívd fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!