Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Az IOSA Izraeli Testőrképzésrő...

Az IOSA Izraeli Testőrképzésről kinek mi a véleménye? (iosa.hu) Sűrgős!

Figyelt kérdés

Jómagam most indulnék az 1. szintű képzésen de nemtudom hogy megéri-e az árát. November 10. én indul.

Remélem akadnak itt olyanok akik tudnak véleményt mondani, hallottak-e már róla valamit (jó/rossz) illetve elvégezték a tanfolyamot!!!

2013. nov. 3. 12:31
 1/3 anonim válasza:
Egyik jóbarátom pontosan ezt csinálja, kemény, de jó tapasztalatai vannak. Hozzá teszem, ő hivatásos katona volt, háromszor volt kiküldetésen Afganisztánban is, szóval nem egy puhány gyerek. Jó fizikai erőnlét kell a képzéshez és nem árt, ha szellemileg is a topon vagy!
2013. nov. 9. 02:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Ha valakinek van még valami tapasztalata írja meg nyugottan!

2013. nov. 10. 22:47
 3/3 anonim válasza:

Engem is nagyon érdekel a dolog, sokat olvastam rola, rengeteg kérdésem is lenne.

Van ahol azt irták, nem is kell kimenni izraelbe, mert pesten csinálják.

Van ahol azt irták, az jelentkezzen, aki jól áll anyagilag. Kérdéses az is, hogy utánnacel lehet e helyezkedni ezzel a végzettséggel. Régóta jár az agyam rajt, hogy el kéne mennem megcsinálni, jelenleg is vagyonvédelemben dolgozok, úgy érzem többre vagyok hivatott, decez meg elég kemény...

2013. nov. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!