Mennyi ideig tart a mérlegképes könyvelői tanfolyam, ha van közgazdász Bsc diplomám?
Figyelt kérdés
Nem tanórában, hanem pl. fél év, 2 év.. Csak órában találtam meg, de abból sok minden nem derül ki. Nem nappalin lennék, hétvégire szeretnék beiratkozni valahová.2013. okt. 27. 19:11
1/2 anonim válasza:
szeptembertől a pénzügy szakon végzett közgazdászok automatikusan megkapják a mérlegképes papírt, csak be kell menni a fősulira és némi különeljárási díj fejében igényelni.
HA nem ilyenen végeztél, akkor csak bizonyos tárgyak alól kapsz felmentést. De a tanfolyam ettől nem lesz rövidebb, mert csak ezekre nem jársz be, viszont a záróvizsgák akkor is a csoportoddal lesznek.
2/2 A kérdező kommentje:
Gazdálkodási és menedzsmentre jártam, ahhoz nem jár ez a végzettség. Azt olvastam, hogy diplomával 168 óra, anélkül 400. Ezért gondoltam, hogy akkor más lehet maga a tanfolyam is, és nincsenek együtt a diplomások a többiekkel.
2013. okt. 27. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!