Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Piercing tanfolyam mennyire...

Piercing tanfolyam mennyire szükséges? Ha már szúrtam ajakba és minden rendben memt mennyire fontos munkalehetőséghez?

Figyelt kérdés

2013. okt. 25. 00:14
 1/1 anonim válasza:

Ez nagyjából egy olyan kérdés, mint hogy: egyszer a szomszéd elvágta az ujját, én bekötöttem neki, és minden rendben ment. Fontos az egyetem vagy lehetek egyből orvos?

Remélem te is látod, hogy ez így mennyire abszurd. A piercer szakma is eléggé összetett, ha nem csak böködni akarsz vakon, akkor jobb, ha tisztában vagy mindennel. Értek ezalatt anatómiai, egészségügyi, sterilitással kapcsolatos szempontokat, csak hogy párat említsek.

Viszont! Ezek a piercer szakmával kapcsolatos tanfolyamok ("Testékszerező tanfolyam"... még idiótán is hangzik) semmit sem érnek. Ha tanulni akarsz, keress meg egy megbízható szakembert, akinek van szabadideje tanítványt fogadni. Ha lát benned potenciált, úgyis foglalkozni fog veled. De lehetőleg addig ne nagyon szurkálj, mert sok váratlan egészségügyi problémával kerülhetsz szembe, amiért aztán később téged tehetnek felelőssé (ami nem mellesleg piercer-i karriered derékba törné).

2013. okt. 26. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!