Hogyan lesz valakiből órás? (folyt. Lent)
Figyelt kérdés
Milyen végzettség szükséges ahhoz, hogy órás lehessek? Van ehhez OKJ-s tanfolyam? Hol és mit kell ehhez tanulni?
Nincs műszaki végzettségen, de szeretek szerelni, pepecselni. Szeretem a műszaki dolgokat.
2009. nov. 5. 15:50
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj be egy-két órásüzletbe és kérdezd meg, hogy ők hol tanultak.
2/4 anonim válasza:
Órásnak lehet nem kell műszaki végzettség de hidd el, hogy nem elég annyi, hogy szeretsz szerelni. Én is így voltam és beiratkoztam a műszaki egyetemre, hát első évben csak matek, fizika meg programozással találkoztam, szal semmi pepecsmunka.
3/4 anonim válasza:
Na itt úgy látom, hogy itt komoly félreértések vannak. Nem ártan a középiskolában beszélni arról, hogy egyáltalán mit takarnak az egyes szakmák, mert a jelek (meg tapasztalataim) szerint egyesek úgy mennek egy adott szakra, hogy gőzük sincs, hogy ott mit fognak tanulni. A mérnök nem szerel semmit, a mérnök tervez. Így nincs mit csodálkozni a matekon meg a fizikán.
4/4 anonim válasza:
attól függ milyen mérnök. Én mechatronikus mérnöknek tanulok és szerelgettünk ezt-azt. Van az egyetemen is laboróra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!