Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ilyenkor mi a teendő, kihez...

Ilyenkor mi a teendő, kihez forduljak?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, azaz érettségit tettem, de most szerettem volna egy szakmát is letenni. Beiratkoztam egy suliba, gépi forgácsoló szakra. Az első héten ott voltam, de a második hetemet már nem kezdtem el, azaz nem írtam alá a szerződést a sulival a gyakorlat szempontjából. Szeretnék átiratkozni egy másik iskolába, igénybevenni az első szakmámra vonatkozó jogomat, miszerint ingyen tanulhatom ki. De! A régi sulim azt mondja, hogy így felvehetnek máshova, az új iskola pedig azt, hogy így már nem. Kihez forduljak, kitől kérdezzem meg, aki pontos választ tud nekem adni?

2013. szept. 10. 08:12
 1/1 anonim válasza:
ha egyszer elkezdted,miért hagytad ott a sulit?beiratkozás volt?szerintem átmehetsz máshová,hiszen nincs meg a szakmád.
2013. szept. 28. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!