Ezek közül melyik szakmát lenne érdemes választanom amivel el is tudnék helyezkedni? 21/L
Most nyáron végeztem csecsecsemő és kisgyermeknevelő felsőfokú Okjn de egyenlőre nem tudok vele elhelyezkedni pedig sok helyen bennt van az önéletrajzom. Szeptembertől szerettem volna szakmámban dolgozni, de mivel nem alkalmaznak egy pályakezdőt mást kell kitalálnom. Néztem okjs tanfolyamokat de nekem már fizetős lenne nappalin estin és levelezőn is. Amit találtam ott elég elfogadható árak vannak. 12500 estin 25000 Ft nappalin levelezőn pedig az esti fele. De nem tudom melyik szakramenjek és hogy nappalin levelezőn vagy estin tanuljak. Estin és nappalin es estin ezekre lehet beiratkozni:foglalkozás szervező, gyakorló
kozmetikus, gazdas. Informatikus
idegenvezető inform.rendszergazda irodai asszisztens kereskedő kozmetikus kiadványszerk. Korrektor logisztikai üg yintéző
mentálhigiénés asszisztens műszaki inform. pedagógiai és családsegìtő
pénzügyi termékértékesítő pénzügyi számviteli ügyint. Szállítmányozási
ügyint. szoc. asszisztens szoc gyermek és ifjúságvéd. ügyviteli titkár
ügyint.szoftverfenlesztő turisztikai szervezo értékesito vállalkozási és
bérügyint. vám jovedeki es termekdij ugyint. vendeglato es uzletvezeto.
Levelezőn:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!