Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ha valaki már augusztus 15-e...

Ha valaki már augusztus 15-e előtt is vezetett, az nem számít bele az 580 km-be?

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
De, az is.
2013. aug. 29. 11:15
 2/9 A kérdező kommentje:
És hogy állapítják meg, hogy addig mennyit vezetett?
2013. aug. 29. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez az egész az oktatón múlik, annyi km-t ír be amennyit akar.
2013. aug. 29. 21:43
 4/9 anonim válasza:
Nekem ma volt az első vezetésem, és azt mondta az oktató, hogy 30 óra kötelező, szó nem volt 580 km-ről, szerintem még nem számít bele.
2013. aug. 30. 00:01
 5/9 anonim ***** válasza:

De, és akkor valószínűleg a te oktatód nem említette, vagy ami rosszabb: nem is tudja.

A 30 óra is kötelező maradt, azt nem tüntették el, de emellé bejött a kötelező 580km, amit Budapesten biztosan felülírja a 30 órát, hiszen városban annyi idő alatt ez lehetetlen, vidéken esetleg belefér.

2013. aug. 30. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
47%

Nem hiába hívják e országot magyarnak....magyarázkodni tudnak itt.

Most is problémát csinálnak az 500 valamennyi km-ből. Ki kell menni a pályára és egy nap alatt megvan !!!

2013. aug. 30. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:

>Most is problémát csinálnak az 500 valamennyi km-ből. Ki

>kell menni a pályára és egy nap alatt megvan !!!

Igen, hatos - megvan. Illetve LENNE. Mert mennyibe is fog majd kerülni egy vizsga akkor? Az oktatónak egy teljes nap munkaideje, az üzemyanyag és a kopás ára, meg a terhek, adók, rablások, amik az egészet terhelik.

Elmondom én, mi lesz ebből az újabb eszement népszomorítmányból:

- Egyeseknek van pénzük és újabb 50...100ezret betolnak grátisz, s kifizetik az órákat tényleg.

- Másoknak nem lesz pénzük egy vassal se több, ők hagyják a jogsit a francba, felszerelnek egy kotrólapot és mennek majd biztosítás, zöldkártya, jogsi, forgalmi és egyéb fecnik nélkül, merthogy benzinnel megy a kocsi, nem papírral.

- Megint mások vagy lefizetik a rendszert és "megveszik" a jogsit valahogy, vagy külföldre kimennek levizsgázni és EU-s jogsival vezetnek.

Ez a minél jobban szorítja a markát össze, annál kevesebbet fog vele tipikus esete... És nem Magyarok csinálják - félreértés ne essék...

2013. szept. 5. 22:58
 8/9 anonim válasza:

08-30 12:22-es!

Igen, közben rákérdeztem az oktatónál, és mondta, hogy tényleg kötelező ez az 580 km, és szerinte is egy baromság.

2013. szept. 6. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:

AKKOR bocs nem a magyarok hanem a Magyar Kormány. Bevetnek mindent csak hogy pénzhez jussanak. Még az EU előírásokat is túlbuzgón értelmezik, más EU-s országban nem is vesznek figyelembe sok EU előírást itt meg a legalatvalóbb módon alkalmazzák mondván hogy kötelező!!

Ami a jogosítványt illeti én is eggyezek a minnél több órával mert a világon nincsennek rosszab vezetők mint H-ban!!!

2013. szept. 7. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!