Mik a feltételei annak, hogy a munkaügyin keresztül okj tanfolyamon/képzésen vehessek részt? FONTOS
Figyelt kérdés
Idén érettségiztem és jelentkeztem okj képzésre egy iskolába, de ma felhívtak, hogy nem indul a képzésük, úgyhogy most teljesen tehetetlen vagyok. Egyáltalán vannak annak feltételei, hogy munkaügyin keresztül tudjak tanfolyamot csinálni?2013. aug. 26. 13:12
1/2 anonim válasza:
Persze. Először is regisztrált álláskeresőnek kell lenned. Meg kell felelned a felvételi vizsgán, be kell hogy tudjanak tenni egy célcsoportba (pl. alacsony isk. végzettségű) és utána még téged kell, hogy kiválasszanak a jelentkezők közül. Kb. 5-10x-es túljelentkezés van mindegyik képzésre. Tehát elég kicsi az esély, hogy bárhová bejutsz. Egyébként idén már nem nagyon indulnak képzések, amik voltak, már elindultak. Legközelebb jövő március tájékán indulnak.
2/2 anonim válasza:
Nem grafikus szak véletlenül? Engem is tegnap hívtak, hogy nem indul a képzésem, de ajánlottak helyette másik iskolát. Nézz körül, még pár napig lehet jelentkezni más iskolákba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!