Hogy lehet valaki munkahelyi vezető?
Figyelt kérdés
1-2 éve kezdtem dolgozni irodaban.. es nekem nem ugy tunik hogy a cegeknel mindenki valodi vezetoi képessegekkel rendelkezne.. hanem inkabb a képzések, tanulmanyok miatt kerülhettek oda. Eleg tajekozatlan vagyok ilyen teren.. milyen iskolak... tanulmanyok.. munka tapasztalok szüksegesek ahhoz hogy valaki menedzser lehessen? Főiskola, egyetem..? Vagy akar képzések, tréningek is megfelelőek? Köszönöm2013. aug. 23. 20:41
1/2 anonim válasza:
Bizony, számít, hogy milyen iskolát végzett valaki.
2/2 anonim válasza:
nekem van egy rokonom, aki egy cégnél a ranglétra aljáról jutott el egy vezető pozícióig kemény munkával és sok pluszmunkával évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!