Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Bőrtárgykészítő/bőrdíszműves...

Bőrtárgykészítő/bőrdíszműves szakmát vagy gyakorlatot hol lehet szerezni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném ezt a szakmát, mert egyedül csak a kézügyességem van, leérettségizni esélyem sincs sajna, de szerintem kis bőrdíszmű mütyüröket el lehetne adni, takarítói kereset mellé ismerősöknek eladni vagy csak a neten, mint használt vagy akármi. Dolgoztam már bőrrel és alig mutatta meg a tanár és eladható állapotúra meg tudtam csinálni, még kezet is fogott gratulált, hogy fél év alatt egyik tanítványa se tudta megcsinálni ilyenre. Nekem ELSŐRE sikerült! (Tényleg nem kamuzok) Ezért érdekel ennyire.

Veszprém megyében lakom, fizetnék is érte, ha valaki megtanítana. Sulit kerestem, de estin nem foglalkoznak evvel. :S:(

#tanulás #bőrdíszmű #bőrtárgykészítő
2013. aug. 15. 12:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!