Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Milyen okj-s tanfolyamban...

Milyen okj-s tanfolyamban csalódtál már nagyot? Amiről úgy érzed, hogy csak pénzkidobás volt?

Figyelt kérdés

Én most a mérlegképes könyvelői tanfolyammal vagyok így. Gazdálkodási és menedzsment szakon végeztem a BGF-en, de még a számvitelt is normálisabban oktatták azon a szakon, pedig csak három félévig tanultuk. A tanfolyam az egy rossz vicc. A számvitel tanárnőnk még életében nem dolgozott könyvelőként, szerintem a csoport jó részének nagyobb szakmai tapasztalata van mint neki. Maga az anyag is teljsen életszerűtlen (két éve dolgozom könyvelőként, azért már van némi rálátásom).

Legszívesebben otthagynám az egészet, de az eddig beleölt pénzt sajnálom nagyon. (A záróvizsgáig legalább sikerült eljutnom pár óra tanulással, szóval annyi időmet nem vette el, ez pozitívum.)

2013. aug. 12. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
2 éve dolgozol a szakmában, de most akartad megtanulni? Hogy gondoltad ezt?
2013. aug. 12. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez kétéves képzés?

Te pedig eljutottál az első év végéig?

De nem kapsz papírt, ha nem járod végig?

2013. aug. 12. 12:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves első:

Igazad van, tényleg sokkal jobban jártam volna akkor ha otthon maradok a főiskola után munkanélkülinek. Nem is tudom, hogy van pofám dolgozni úgy, hogy nem tudok minden elvileg szükséges papírt felmutatni. Amint megjön a főnököm a nyaralásból szólok is neki, hogy rúgjon ki.

(Mellesleg ő mondta, hogy nem érdekli milyen papírom van vagy nincs, mert az iskolában tanultaknak meg a gyakorlatnak nem sok köze van egymáshoz.)

Második: két éves, most ősszel lesz vége.

2013. aug. 12. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Majd olvasd is el, amit írtam, úgy sokkal jobbat lehet beszélgetni.

"(Mellesleg ő mondta, hogy nem érdekli milyen papírom van vagy nincs, mert az iskolában tanultaknak meg a gyakorlatnak nem sok köze van egymáshoz.) "

Pont ez az. Semmi köze hozzá, tehát már felvett, megtanított mindent, amit tudni kell, így hát persze, hogy csalódás lesz az iskola, mert az teljesen más. Marhaság volt beiratkoznod, ha már vágtad a munkát, és még nagyobb marhaság panaszkodni arra, hogy nem tanulsz hasznosat..

2013. aug. 12. 12:56
 5/5 anonim válasza:
Melyik suliba jársz? Ugye nem EFEB?
2013. aug. 22. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!