Volt mostanában valaki KRESZ vizsgán?
Figyelt kérdés
Most megyek Csütörtökön KRESZ-re(B-s jogsi) és megszeretném kérdezni hogy akik nemrég voltak,hogy nehéz volt?
Hasonló, kérdések voltak mint a programban amit adtak???
Szerintetek mire kell odafigyelnem?
(Így szgen már átmentem többször is de így is ideges vagyok)
16f
2009. okt. 26. 12:28
1/2 anonim válasza:
Egy az egyben ugyanazok vannak, mint a programban vagy a teszt könyvben (nem tudom, hogy mindkettő megvan-e).
Igazából tök logikus az egész. Nem kell kapkodni, ha valamiben bizonytalan vagy, akkor zárd ki ami teljességgel lehetetlen, úgy könnyebb dolgod van. A képesek 3 pontosak, mégis azok a könnyebbek. Ha valamire egyáltalán nem tudod a megoldást, akkor azt jelöld be jónak, ahol a leghosszabban van megfogalmazva a válasz. 90 %-ban az szokott a helyes lenni. Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
ugyanaz a progi, meg a kérdések is :D nekem 2hibám lett, mert az elnéztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!