Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Milyen lépései vannak a jobb...

Milyen lépései vannak a jobb agyféltekes rajzolásnak?

Figyelt kérdés

Sajnos csak 13 éves vagyok, így nem mehetek tanfolyamra, pedig már össze van spórolva a pénz, de egy év olyan sok. Meg egy óra utazás is, hogy odamenjek.

Milyen lépései vannak ennek? Mivel gyakorolhatom? Mi fejlesztene?

Ez a fejjel lefele rajzolás érdekes. A zene melletti rajzolás is jót tesz.

Kérlek titeket, írjatok ilyen dolgokat, amivel kicsit ügyesebben rajzolhatnék, mert sajnos nem tudom megragadni sohase a vonalakat, minden rajzom kislányos, nagy, csillogó szemekkel, lényegtelen orral, mosolygós szájjal, hatalmas fejjel.

Már nagyon várom a válaszokat! =)

2009. okt. 18. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy tanfolyam kb. 30.000 Ft, a könyv ennek a tizede. Miért nem veszed meg? Ugyanúgy megtanulod. Tapasztalat.
2009. okt. 18. 12:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi. :) Lehet karácsonyra majd azt kérem.

Én 55 ezerért láttam a tanfolyamot.

De valamit nem tudtok? Csak ilyenek, hogy mivel lehetne kicsit fejleszteni a rajzolásomat, hiába rajzolok olyan sokat, sehova se fejlődök

2009. okt. 18. 13:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet sehol megvenni a könyvet. :S
2009. okt. 19. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézz kerül egy nagyobb könyvtárban, vagy töltsd le.
2009. okt. 20. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:
* körül
2009. okt. 20. 15:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Mondom, a Budapesti könyvtárban azt mondták, hogy nagyon hamar elkapkodták.

Tulajdon képen arra lennék már kínácsi, hogy ennek milyen lépései vannak, azaz mivel gyakorolhatnék?

2009. okt. 20. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megvettem Edwards könyvét, bár sajnos nem volt időm végigmenni rajta még. Érdekes gyakorlatok vannak benne, pl. fordított rajzolás, olyan dolgok amitől megtanulsz máshogy látni és így fogsz jobban rajzolni. Tanfolyamon nem voltam még. Ha érdekel a könyv, akkor írj egy PÜ-t, mert van itthon belőle még egy példányom, ha esetleg bolti árnál olcsóbban hozzá szeretnél jutni :)

2009. okt. 21. 20:51
 8/9 A kérdező kommentje:

:D "pu"

És merrefelé laksz? Én Heves megyében, nem tudom, közel vagy-e.

2009. okt. 24. 12:05
 9/9 anonim válasza:

itt letöltheted ingyen az egész könyvet:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 22. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!