Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Tb- és Bérszámfejtői tanfolyam...

Tb- és Bérszámfejtői tanfolyam modulzáróin mire kell számítani?

Figyelt kérdés
tesztes, kifejtős, mennyire kell nagyon alaposan megtanulni már az első modulzárónál?
2013. jún. 29. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
minden képzőnél más a modulok sorrendje, ahova én jártam, ott a suli két csoportot indított egyszerre és nem ugyanaz volt a sorrendünk. De a modulzárót a tanár állítja össze, nálunk elmondták, mire számítsunk.
2013. jún. 29. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:
még lesz egy óra az első előtt, de még nem mondtak, csak annyit, hogy az órán elhangzottakból lesz, nem a könyv teljes anyagából. nem sikerült még elég időt ráfordítanom a tanulásra(kisgyerek mellett), ezért vagyok kicsit kétségbeesve most.
2013. jún. 29. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
melyik modul?
2013. jún. 29. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
0743-06
2013. júl. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!