Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Így hogyan lehet állásom? :/

Így hogyan lehet állásom? :/

Figyelt kérdés
Most érettségiztem és Vállalkozási- bérügyintéző szakra szeretnék jelentkezni, de néztem állás hirdetéseket és mindenhol azt írják, hogy feltétel 2-3 év tapasztalat. Nah, de hogy szerezzek, ha ez miatt sehova nem vesznek fel? Hogy lehet ezt a paradox helyzetet megoldani? :(

2013. jún. 29. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:
udv a klubban
2013. jún. 29. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Megoldani nem igazán tudod, legfeljebb ha olyan képzésben veszel részt, ahol tömbösítettek az órák, és van lehetőséged huzamosabb ideig irodai munkát végezni mondjuk diákmunkaként, majd ezt hangsúlyozod az önéletrajzodban, valamint szóban a későbbi interjúk alatt. Elképzelhető, hogy találsz olyan helyet, ahol ezt értékelik.

Mikor én kijöttem az egyetemről friss diplomásként, én is aggódtam emiatt, de fél év munkanélküliség után egy hivatal bizalmat szavazott nekem. Ismerek még egy-két ilyen szerencsésebb egyént, de olyat is, aki két évig munkanélküli volt.

Elcsépelt, de igaz, hogy úgy lehet ezt kiküszöbölni, ha az ember megpróbál ismerősöket mozgósítani.

Egyelőre azonban ne azon agyalj, hogyan lesz munkád akkor. Tanulj, és hozd ki magadból a maximumot. Próbálj ismerkedni, a szüleid is próbáljanak majd tapogatózni.

2013. júl. 2. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!