Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Szerintetek ez a tanfolyam...

Szerintetek ez a tanfolyam igaz lehet, vagy átverés?!

Figyelt kérdés
Szeretnék elvégezni egy műkörmös tanfolyamot, amivel utána el is tudok bárhol helyezkedni. De eddig mindenhol 130-180.000Ft körül mozogtak a tandíj árak. Most találtam egy tanfolyamot, de ez annyira hihetetlennek tűnik nekem,hogy ilyen olcsón le lehet tenni. Ezzel el tudnék bárhol helyezkedni?! Vagy van valakinek tapasztalata ezzel a tanfolyammal kapcsolatban. És ha csak oklevelet kapok az elég lenne?! Itt a link is. [link]

2013. jún. 20. 16:15
 1/6 anonim válasza:
Így nem biztos, hogy mindenhol elfogadják. Nem szakmát ad, csak egy papirt, hogy ilyen tanfolyamot végeztél... Ezért olcsó.
2013. jún. 20. 16:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. De ez van írva az oldalon: Képzésünk szakmai képzésként kapta meg engedélyeit, ezáltal oklevelünkkel nemcsak a hazai, de uniós országokon belül is el lehet helyezkedni bármelyik szépségszalonban manikűrösként és műkörmösként.

Arra meg,hogy ennyire olcsó, ezt írták: (Mivel képzésünkön csak magát a manikűrt és műkörömépítést tanulják hallgatóink; és a pedikűr/lábápolás+angol nyelv,számtech.,vállalkozási ismeretek,teljes anatómia-ortopédia-bőrgyógyászat stb. részt nem,emiatt kedvezőbbek időben és részvételi díjban tanfolyamaink.)

Nem tudom,hogy meg merjem-e kockáztatni....

2013. jún. 20. 16:36
 3/6 anonim válasza:

Szia. Igen is valós dolog. Magam is itt végeztem el a képzést.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi a különbség az OKJ és az Okleveles között.

Az OKJ-s végzettséggel te magad is nyithatsz szalont, lehetsz vállalkozó is akár. Az okleveles képzés elvégzése után csak alkalmazottként dolgozhatsz. Nem átverés a dolog, szuper jó a csapat és az oktatók mindent elmondanak amit tudni akarsz. Én csak ajánlani tudom!!!! :-)

2013. jún. 21. 06:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Erősen gondolkodom rajta,hogy én is elvégzem, de nem tudom,hogy pontosan mennyi esélye van egy műkörmösnek alkalmazottként elhelyezkedni, mert általában mindenki saját vállalkozást nyit, vagy asztalt bérel.
2013. jún. 21. 08:27
 5/6 anonim válasza:
A vállalkozói kiváltása kissé húzós dolog, pláne még a kezdetekben, amikor még "új" vagy a szakmában. Elöszőr is egy biztos vendégkört kell kialakítani, hogy ne veszteséged legyen, mert ugyebár az elején mindent megvenni ami kell, hát ha ne mondjam hogy több tízezer felett van bőven és nagyon extra dolog nincs is benne. Idő kell amíg nyereséged lesz. A vállalkozói tényleg csak fix vendégek mellett lehet és legyen belőlük jó sok. Még ha asztalt is bérelsz, ahhoz sem kell vállalkozói, de kezdetnek megteszi .... gyakorlott leszel és ha jól megy minden még + vendégekre is szert tehetsz :-)
2013. jún. 22. 01:09
 6/6 anonim válasza:
Annyira jó,hogy feltetted a kérdést! Én is ezen gondolkoztam idáig! :) Az augusztusi tanfolyamra be is neveztem! Remélem találkozunk! :)
2013. jún. 28. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!