Hol találok olyan tanfolyamot, amely elvégzése után állást is ajánlanak?
Figyelt kérdés
Szinte mindegy, milyen témában, nő részére.2013. jún. 9. 17:09
2/4 anonim válasza:
Jogi asszisztens nagyon jó. De ha tudnál pár nyelven beszélni, akár bármilyen szakma jó.
3/4 A kérdező kommentje:
Némettel semmi gond, angol kevésbé megy jól, mint a német, de nem kritikus (értek és megértetem magam, olvasok, de van mit csiszolni rajta), önmagában a nyelv viszont kevés, hisz ma már "mindenki" beszél legalább egy - de inkább kettő - nyelvet (és pont ez a két nyelv, amivel nem rúgok labdába, hisz az 5 évestől a nyugdíjasig mindenki ezeket beszéli). Ezért gondoltam valami szakmára, amit el lehet végezni gyorstalpalón, s a végén akár álláshoz is juthatok. Vagy egy kevésbé népszerű nyelvet kellene megtanulni, ami hiánycikk a piacon? Csak az rengeteg idő, amíg használható szintre eljutok, ezért vagyok dilemmában.
2013. jún. 13. 17:49
4/4 anonim válasza:
Használható nyelv az lehetne még, francia, orosz. Szakma, lehetne még valami számítógéppel kapcsolatos, ECDL vizsgát teszel. 10 ujjas vakírás sem árt, mert az is "alap". El tudj helyezkedni ahhoz kapcsolatot is kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!