Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Drégelyvári suliban milyenek...

Drégelyvári suliban milyenek a képzések? A fodrász tanfolyamukról milyen a véleményed?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 14:22
 1/5 anonim válasza:

A képzésekről tudok csak általánosságban beszélni: A suli "egy botrányos hely" (itt egy Oktatási Hivatal-i dolgozót idéztem).

Nincsen semmilyen oktatási terv, az éppen felbérelt tanárok találják ki, hogy mit tanítsanak, nincsen mindenki számára elérhető munkaterv, nekünk egy éven keresztül mindig egy héttel előbb derült csak ki, hogy lesz-e órán a következő héten.

Gyakorlati hely meg vagy van, vagy nincs, de inkább nincs.

Semmiképp se menj oda szerintem.

2013. jún. 23. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:) Fodrász iskolát keresek még és nem tudom, hogy a Clips, illetve a Corvin közi fodrász suli mennyire jó. Másnak erről tapasztalata?
2013. jún. 24. 05:35
 3/5 anonim válasza:
Most cserélték a vezetőséget, új a diri, minden rendben van most. Nekem jó.
2013. júl. 16. 15:50
 4/5 lilyke93a válasza:
Én oda jártam idén de nagyon rossz véleménnyel vagyok róla...... Nem teljesitettek semmit és igazi oktatás sem volt pedig ugy szerettem volna fodrasz lenni :((( A tanarok nem is szerettek bejárni órát adni, és mindeni olyan bunkón szólt hozzám amikor kérdeztem valamit. Nagyon sokat sírtam otthon emiatt :'((((( Elrontották az utolsó esélyemet hogy ingyen tanulhassak :(
2014. júl. 24. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy így jártál.=/ Szerencsére nem oda jelentkeztem. Viszont a fodrász képzésem előtt beiratkoztam ebbe a suliba is és nem akartak kiíratni. Szóval elvileg most leszek másodéves hallgató, mindezt úgy, hogy papíron nem vagyok ott, de a rendszerükből nem akarnak kivenni.

Te nem tudtál átjelentkezni egy másik ingyenes képzésre?

2014. júl. 27. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!