Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Van ilyen szakma? Vagy szakkép...

Van ilyen szakma? Vagy szakképzés? :D (lent)

Figyelt kérdés

Tehát:

Imádok pókerezni, de cassinoba soha nem játszanék.. viszont elmennék osztónak, mert azt is szeretem csinálni :) és hát az lenne a kérdésem, hogy van-e ilyen szakma vagy szakképzés vagy valami? :D

lehet hülye kérdés..

de nem tudom és érdekelne a dolog.. amint elmúlok 18 akkor szívesen csinálnám ezt :)

(17 éves lány vagyok nem azt mondom, hogy gyönyörű vagyok de azért szép az arcom, ezt csak azért írom, mert egy ismerősöm mondta, hogy oda csak szép lányokat vesznek fel amúgy nem k*rvának mennék mielőtt vki félreérteni hanem tényleg csak dolgozni)

köszönöm a válaszokat^^

2009. okt. 1. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hogy amit leírtál, azt a croupier csinálja. (más kártyajátékoknél is) Sztem nincs rá külön szakképzés, legalábbis én még nem hallottam róla. Így már könnyebben rá tudsz keresni a neten. Hátha kidob vmi álláshirdetést, annál ott vannak az elvárások. Sok sikert!
2009. okt. 1. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van! Így keress rá: poker dealer tanfolyam.

Pl:

[link]

sok sikert! :))

2009. okt. 1. 23:25
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2009. okt. 2. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Láttam egy doku filmet régebben, ahol osztókat képeztek ki egy kaszinóban. Na az nem volt egyszerű. Egy csaj egész nap csak kártyát kevert, mert nem volt jó a technikája, a másik zsetonokkal gyakorolt.. Ha kaszinóban szeretnél dolgozni, nem te fogod megmondani, hogy most a 2-es pókerasztalhoz megyek és osztok, hanem a főnök majd megmondja, hogy hova menj és mit csinálj. Nem egyszerű, mert minden szerencsejáték szabályát tudnod kell, figyelned kell a játékosokat, ha rontasz (felborul a kártya vagy kihagysz valakit, elszámolod a zsetont..), komolyabb fegyelmi is lehet a vége, hiszen valaki nagyot bukott, valaki nagyot nyert a te "jóindulatodból" :) ezzel csak azt akarom mondani, hogy 100000000%-os koncentráció szükséges minden egyes alkalommal. Persze nem rossz a pénz, bizonyos % leesik a zsetonokból, meg adnak is az osztónak ha nagyon-nagyot nyertek. Ezek csak a borravalók :)

Szóval nem egyszerű egy kaszinóban az élet, de vannak külön póker klubok, meg versenyek, ahova hívnak osztókat, és ők tényleg csak pókerrel foglalkoznak. Próbáld meg, ha tényleg ez érdekel, egyre többen játszák, megint nagy divat

2009. okt. 6. 13:13
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2009. okt. 7. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!