NCT szimulátor nem azt mutatja amit (elvileg) kellene! Miért?
Elkezdtem tanulni NCT szimulátoron a forgácsolást, de már az elején elakadtam, mert mást ír a programozási segédlet mint amit a szimulátor. Melyik a helyes? És tudnátok olyan szimulátor segédlet párost ajánlani amin az alapokat meg lehet tanulni?
Köszönöm a segítséget!
A probléma a következő:
paraméterben be kell állítani, hogy engedélyezett legyen 50 mm-es változó sugarú kör is. Nálad legfeljebb 30 mm-est tud elkészíteni. Csináltam neked egy videót, hogyan kellene csinálnod: http://www.youtube.com/watch?v=yNLEKO9UVBE&feature=youtu.be
Megjegyzem, csak szerkeszt üzemmódban tudod a paramétereket beállítani.
Amit én ajánlok az az NCT Akadémia fóruma, kérdezz bátran és segítünk.
NCT 201-el kapcsolatos oktatóvideók, segédletek:
Hú, nagyon köszönöm! Te aztán nem sajnáltad rá a fáradtságot! Ritka az ilyen! De tényleg sokat segítettél. Kezdett nagyon idegesíteni, mert nem tudtam mi a baj. Amúgy próbáltam regisztrálni egy hasonló cnc-s oldalra, de ott nem tehettem fel kérdést, csak ha van kreditem! De ahol írtad, ott még ma regisztrálok!
Még egyszer nagyon köszönöm a sok segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!