Ha munkaügyi központon keresztül elmegyek egy tanfolyamra akkor ott mennyi az esélye annak hogy azt a tanfolyamot el is végzem?
Figyelt kérdés
ugy értem ha jol megy a szakma akkor tuti elvégzem ez tény, de mi van ha nem megy annyira jól akkor is próbálnak átengedni vagy olyankor rámszálnak és meghúznak? mi történhet akkor ha nem megy olyan jól a tanlás mint kellene? ezek a tanfolyamok amúgy nehezek? van itt olyan aki járt munkaügyin keresztül tanfolyamra?2013. ápr. 29. 08:31
1/4 anonim válasza:
Menj! jó, nem lesz olyan, hogy ne tudd elvégezni!!! Viszont nem lehet igazolatlanul hiányozni. Csak azokkal van probléma, akik hiányoznak, még orvosi ig.-sal is csak keveset lehet. Menj, figyelj, és BIZTOS, hogy sikerül!
2/4 A kérdező kommentje:
értem köszi a gyors választ! A hiányzással nálam nem lesz gond amikor csak kell én megyek ott leszek és csinálom.
2013. ápr. 29. 08:50
4/4 A kérdező kommentje:
Az leszek köszi még egyszer a választ!
2013. ápr. 29. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!