Érettségi előkészítő: ELTE BTK vagy TTK?
Szia!
Igen, erre én is gondoltam, csak az a baj, hogy az időpontok fedik egymást, mivel a btk-n hétfőn és szerdán van töri (így osztva el a heti 6 órát), a ttk-n pedig pont szerdán van a matek, csak ott egyszerre van az 5 óra.
Azért köszi :)
14:14
Köszi, de itt nem munkáról van szó, gazdasági szakra szeretnék jelentkezni, és ez miatt kellene ez a két tárgy, mert ugye gazdálkodási és menedzsmentre vagy gazdaságinformatikára elég magasak a ponthatárok.
14:22
Igaz, hogy törit meg lehet tanulni, tanulom/tanultam is folyamatosan, inkább a feladatmegoldások és együttes megbeszélések szempontjából kellene töriből is, mivel a középiskolai töri tanáromat tavaly kaptuk, kezdő, és hát...
De akkor ezek szerint mindenki a ttk-ra szavaz? :) Kétségtelenül engem is jobban vonz, mint a btk, csak azért vacillálok, mert ott töri szombaton lenne, hétvégente viszont dolgozok.
Esetleg azért btk-val valakinek tapasztalata? Pozitív, negatív, bármi? :)
Az emelt töri egyébbként egy nagy "buktató" ,mert kaphatsz olyan tanárt,aki megmutataja milyen okos és nagyon lehúza az eszédet..ez tapasztalat..szerintem inkább csinálj egy nyelvvizsgát és akkor az már 35pont + a matek emelt 40..ha kezdő aztanárod az esszéket és a szóbeliket is úgy fogja osztályozni hidd el, bár nm ismerem a tanárod:)
Minden esetre sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!