Semmi kérdése:
Hogy lenne esélyem egyetemre menni, és milyen egyetemre?
Figyelt kérdés
sokat görcsölök a jövőn mert nem igazán vannak távolabbi céljaim. Milyen átlaguk azoknak akik bekerülnek egyetemekre, és milyenekre?
Egy elég erős gimibe járok...
15L
2013. ápr. 3. 19:37
1/8 anonim válasza:
Az érettségin fog múlni - majdnem - minden. :-)
2/8 A kérdező kommentje:
öhhm és 10.-ben hány fakultativ (nem vagyok benne biztos h ezt igy hivják :( ) tantárgyat kell választani?
2013. ápr. 3. 19:51
3/8 anonim válasza:
nincs olyan, hogy fakultációt kell választani, mert NEM kötelező. általában 2 tárgyat szoktak felvenni faktnak, ritkán 3-mat is, de az nagyon megterhelő lehet. 4-et már nem is engednek.
4/8 anonim válasza:
jah, és fakt 11-12. osztályban van.
5/8 anonim válasza:
utolsó, azért ez változó. nálunk speciel kötelező a fakultáció, mert bele van építve az órarendbe. minimum két faktot fel kell venni mindenkinek.
6/8 anonim válasza:
komolyan kötelező? akkor bocsi, én azt hittem mindenhol úgy van, hogy nem kötelező. :O
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. ápr. 3. 20:57
8/8 anonim válasza:
Tedd fel magadnak azt a kérdést hogy mi érdekel mi az amivel szívesen foglalkozol. Aztán azt kezd el tanulni de nagyon. A megértés és a gyakorlat szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!