Székesfehérváron mennyiért tudok nyelviskolába járni? Gimnázium mellett szeretnék egy alapfokú nyelvvizsgát tenni mennyi pénzbe kerülne ez?
Nézd meg a neten, vagy tájékozódj ismerősöktől milyen nyelviskolák vannak a városban, keress rájuk a neten.. Minden sulinak van e-mail címe vagy telefonszáma. Tedd fel nekik a kérdésed, érdekük, hogy válaszoljanak :)
Inkább menj középfokúra, az alapfok semmit sem ér.. 2-3 hónappal járnál tovább, de a középfokkal már lehet vmit kezdeni (+pont, kell a diplomához, szebben mutat az önéletrajzodban, hogy B2, minthogy A2 vagy B1)
Milyen nyelvből tennéd?
ezen a linken megtalálod szinte az összes nyelvsulit, ami Székesfehérváron van. Nézd meg a honlapokat, és válassz közülük.
Szeirntem szánd rá ezt az évet, és menj angolból középfokúra, utána le is érettségizhetsz belőle, és egy tárggyal kevesebb az érettségin :) és esetleg folytathatod felsőfokig :)
Következő évben pedig gyűrd a németet, és nagyon szép bizid lesz, na és több pontod is.. :)
Remélem segítettem!
Szia!
Nem vagyok nyelvtanár, csak hobbim a nyelvek és a nyelvvizsgák. Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, szívesen segítek.
Még nincs kizárva, hogy nyelvtanár legyek, idővel lehet nekiugrok az egyetemnek :) de most mást tanulok és nincs is erre időm.. sajnos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!