Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » 150 ezer forintos tanfolyam...

150 ezer forintos tanfolyam és nem hívnak vissza?

Figyelt kérdés
Telefonon felvettem a kapcsolatot egy céggel aki informatikai programok oktatását kínálja. Mondtam hogy egy csalàdtagommal együtt mennénk és ha meg vagyunk elégedve akkor egy harmadik családtagomat is beíratnám. 75 ezer forint/fő. Árajánlatot kértem. A nevemre nem volt kíváncsi, azt ígérte a számon amin hívtam, visszahív. Nem tette azóta sem. Ennyire nem kell a pénz basszus???

2013. febr. 26. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
De melyik cég volt? Ismert nevű? Mert ha nem, akkor lehet valami kamu.
2013. febr. 26. 08:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy egész egyszerűen nem indul még a tanfolyam. Amikor én jelentkeztem egy okj-s tanfolyamra, az interneten heti rendszerességgel frissítették és tolták el a tanfolyam kezdő dátumát. Már mindenféle akciókat hirdettek és még akkor sem volt meg a 15-20 fő amivel indulni akartak. 1,5 hónapot vártam. Ezen a ponton elgondolkodtam, hogy lehet mégis más képzés után kellene néznem.
2013. febr. 26. 08:54
 3/5 A kérdező kommentje:
viszont én nem csoportos képzésre jelentkeztem hanem privátra. Csak az oktató és mi.
2013. febr. 26. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Örülj ha nem hív vissza. Alapszabály: telefonos marketing alapján semmit sem vásárlunk. Ha tanfolyamot akarsz, akkor te járj utána, hogy hol milyen és mennyibe kerül. A 2f, iff meg hasonlók mind arról szólnak, hogy jól lehúzzanak, 3-szor annyiért mint máshol lenne de legalább jó sz.ar is.
2013. febr. 26. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Telefonon nem szabad jelentkezni. Ha mégis, kell, hogy legyen valami más elérhatőségük. Ha nincs, akkor baj van. A pofa egyszerűen paraszt volt. Felejtős. Csak bukta lett volna.Egyértelmű.

Hogy miért nem hívott vissza? mert kattant a bilincs, így nem tudott.

2013. febr. 27. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!