SOS Lovasoktató képzés?

Figyelt kérdés
Tud valaki valahol mostanában induló lovasoktató képzéseket? Csak távoktatással érdekel a dolog, olyan, ahová havi 1x kell menni konzultációra.

2013. febr. 20. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Ilyet se hallottam még... távoktatásban lovagolnál... Ez a hét vicce lesz azt hiszem :D
2013. febr. 20. 14:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Idióta, ha nem értesz hozzá ne okoskodj... -.-

A távoktatásban a tananyagot megkapod,megtanulod, és levizsgázol, lovagolni meg a lakóhelyedhez közel keresel egy helyet ahol meg tudod csinálni a gyakorlati órákat és leigazolják neked.... De ne aggódj a lovastudásom miatt, kiskorom óta saját lovaim vannak, és versenyzek is.

2013. febr. 20. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Máskor ilyen vitában azt mondd, hogy gyerekkorod óta lovagolsz és jól csinálod, ne azt, hogy gyerekkorod óta vannak lovaid, mert ez a tudásodról semmit nem mond, a vagyoni helyzetedről és az ezzel járó önérzetedről annál többet.

Egyébként bár értem a helyzetedet, de szerintem sem ez a módja a lovasoktató képzéseknek. Nyilván mindenki tud lovagolni, aki odakerül, de mégis van a képzésben más is...

Egyébként:

[link]

Kétlem, hogy van olyan képzés, amiről ők ne tudnának. Hívd fel őket!

2013. febr. 21. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!