Hogyan lehetnék tetováló?
Figyelt kérdés
Úgy érzem van tehetségem a rajzoláshoz és bírom az extrém dolgokat.Nem tudom ,hogy hogyan lehetnék tetováló..esetleg valami tanfolyam kell ehhez de az is eszembe jutott már ,hogy be mehetnék egy tetováló szalonba és meg kérdezhetném ,hogy lehetnék-e 'tanonc' és kitanítana-e engem valaki!...(ám lány vagyok)2013. febr. 19. 18:11
2/4 SzilKa válasza:
Eszedbe se jusson a Cosmelec tanfolyamra menni, annyi penzert neves tetovalonal is tanulhatsz, komoly szinten. A cosmelec szakmailag egy nulla... Menj be szalonokba es vidd magaddal a rajzaidat, ha latnak benned fantaziat, fel fognak venni tanoncnak, de arra ne szamits, hogy ingyen. 300ezer korul szoktak kerni a tanoncoktol, ez egy normalis arkategoria. Csak olyanhoz menj el, aki tenyleg topon van szakmailag es olyan munkai is vannak, szoval akitol van mit tanulni.
Egy tetovalo
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :))
2013. febr. 21. 16:49
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!