Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Gyorsabb tanulás érdekében?!

Gyorsabb tanulás érdekében?!

Figyelt kérdés

11. évfolyamos vagyok nyakamon az előrehozott érettségikkel, de egyre nehezebb a memorizálás. Korábban jó tanuló voltam, még általánosban szinte végig kitűnő, de ahogy nő az anyagok mennyisége, kedvtelenebb is leszek, nehezebben állok neki stb.. de ha rá is veszem magam, sokkal lassabban írok vázlatot, emelek ki, nem marad meg olyan sokáig az információ..

Nektek van valami jó módszeretek, vagy voltatok már hasonló helyzetbe? Én már itt belemerülve a tanulásmódszertanba (hátha én csinálok valamit rosszul, vagy a régi módszereim nem működnek már) találtam mindenféle villámolvasást meg agykontrollt, de hát elégedett használóra nem nagyon bukkantam.

Előre is köszönöm ha van tanácsotok! :)

17/L

2013. febr. 18. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb megoldást, ha nem viszed túlzásba a tanulást, és megnézed, mibe érdemes energiát fektetni. Ha már most nem megy a tanulás, úgyse érdemes egyetemen gondolkodni.
2013. febr. 18. 17:19
 2/2 zakos válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=K4y6SWF6SPw Ennek a videónak 5 része van, a többit a feltöltő csatornáján megtalálod, a páros sorszámúak azok csak hanganyagok, asszem a videók leírásában van a linkje. Igazából vannak benne lényegtelen meg bizarr dolgok, mint pl. amikor a seggét masszírozza, de összességében hasznos dolgok vannak benne.
2013. febr. 20. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!