Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Lehet-e mentőápolóból mentőtis...

Lehet-e mentőápolóból mentőtiszt? Ha igen, milyen formában?

Figyelt kérdés

Mentőápoló szeretnék lenni, de a későbbiekben szeretnék feljebb lépni, ha lehet.

Vagyis, az OMSZ támogatja-e, vagy indít -e kiegészítő képzést?

2009. szept. 1. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Szia! A Raoul Wallenberg iskolában van mentőtiszti képzés. [link]
2009. szept. 1. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Az OMSZ azzal t5ujda támogatni,hogy olyan beosztást csinál,hogy el tudj menni a főiskolára.

Mentő ápolói a régi szakközepekben általában van. Ápolókét dolgozva levelezőn tudod elvégezni a mentőtisztit ami van Pesten, Szegeden, Pécsen a főiskolán rendes alapszak.

Tanulmányi szerződést nem fog veled kötni az OMSZ, mert nem tud, mentőtiszti képzést pedig nem ők indítanak.

De minden lehetséges!

2009. szept. 2. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy mentőápoló képzettséget szakközépiskolában is szerezhetsz, viszont mentőtiszti szinte olyasmi mint egy orvosi. Oké durva túlzás, de egy tisztnek azért komolyabban oda kell tenni magát egy balesetnél vagy akárminél. Sajna nem "ranglétrás" módszerrel működik, hanem tanulás, tanulás, tanulás
2009. szept. 6. 17:53
 4/4 anonim válasza:

NE keverjük a szezont a fazonnal!

Mentőápoló= raulos kézés...ez egy OKJ-s képzés, általában 2 éves. ezután lehetsz mentőtiszt, pontosabban elötte is de szerintem úgy nem jó... mentőtiszteket pedig az egyetemen faragnak.... pesten a Semmelweis egyetem egészségtudományi karán.... sok sikert.

2009. dec. 6. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!