Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hol találhatok felsőfokú,...

Hol találhatok felsőfokú, szakképesítést indító iskolákat? Milyen felsőfokú tanfolyamok vannak?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani néhányat, ami mostanába használható lenne?Eredet szakmám grafikus, és valami ehhez közel állót szeretnék.
2009. aug. 28. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:

www.efeb.hu

Ez felnőttoktatási központ, okj-s tanfolyamokat szerveznek.

2009. szept. 3. 21:52
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi..de akkor..én vagyok tályékozatlan?? az okj akkor felsőfokúnak számít, vagy nem minden okj?
2009. szept. 3. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt tanfolyamonként mellé írják. Most már olyan van, hogy középszintű meg emeltszintű (ez a régi felsőfokú), természetesen egyik sem felel meg diplomának. Ha posztgraduális képzésre gondoltál, amivel a grafikus szakmádat tudnád kiegészíteni, akkor szerintem annak az egyetemnek/főiskolának a honlapját nézd meg, ahová jártál, esetleg a hasonló intézményekét.
2009. szept. 4. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2009. szept. 8. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!