Sminkesnek hol lehet tanulni és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 20:23
1/6 anonim válasza:
Elég sok hely van de elég drágák is :S olyan 150 ezer alatt nem találsz szerintem csak valami szinvonal alattit :( Nagyon meg kell gondolnod mert sokan vannak a szakmában és hamar kiszóródnak akik nem annyira tehetségesek vagy nincs olyan akaraterejük és türelmük :S Akkor meg kidobtad a pénzt az ablakon :S De sok sikert :) Amugy a gugli sokat kiad ha beirod :)
2/6 A kérdező kommentje:
köszike szépen a segítségedet:)
2009. aug. 25. 12:13
3/6 anonim válasza:
Art Show Divatiskola. Ez viszonylag olcsóbb mint a többi.Nézd meg! Én oda jártam.
6/6 anonim válasza:
Én a KREA intézetben fogok tanulni.
Összeítsem neked?
Kell két millió forint és 2 év ahhoz, hogy megérje sminkesnek tanulnod.. És ebben nincs benne semmi cucc, az még egy milla... És ha ez megvan akkor szerintem többszörösen vissza jön az ára! :)
Krea árak:
Hobby sminkes 6 hét 36 óra 85.000 Ft
Sminkes képzés alapozó 10 hét 96 óra 198.000 Ft
Sminkes képzés középfokú asszisztensi 14 hét 144 óra 290.000 Ft
Sminkes képzés, felsőfokú sminkes 14 hét 188 óra 350.000 Ft
Ez már 11 hónap és 924.000 Ft
Ezután következik a Sminkes képzés Make Up Artist Ide már nehezebb bejutni 14 hét 168 óra 420.000 Ft
És szerintem a legnehezebb: Sminkmester és maszkos 28 hét 330 óra 900.000 Ft
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!