Milyen színjátszókörök vannak és hol? 16/L
Figyelt kérdés
Szeretnék színjátszó szakkörbe járni, de a sulimban nincs. Valami olyan kéne, ami hétköznap délután van, Budapesten (lehetőleg XIV. ker., de más is jó), viszonylag komoly, megbízható, jó a táraság, jó a tanár, stb. Személyes tapasztalatok? Ötlet?
Nagyon köszönöm!!
H.
2012. dec. 26. 18:53
1/3 gabeegyros válasza:
Budapesti vagyok én is, nem találtam nekem megfelelőt. Pécsen tudok nagyon jót. 27/F
2/3 anonim válasza:
Szia!
Huu, most látom, kicsit régen tetted fel a kérdést:) Ha még aktuális, akkor a IV. kerületben, az Ady Művelődési Házban javasolnám:D Én is oda járok színjátszóra, nekem nagyon tetszik:D
Ha komolyabban érdekel, írj privit, vagy jelölj be: [link]
3/3 anonim válasza:
Szia! En is kicsit keson irok...en a Marczibanyi teren szinjatszozom (a Moszkva ternel), es imadom!!! Ha szeretnel tobbet megtudni, irj!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!