Mit tudtok a Bols Mixer Akadémiáról? Megbízható szerintetek? Mennyire nehéz a vizsga?

Figyelt kérdés

2 IN 1 Mixertanfolyam + Flair tanfolyam-ot szeretném elkezdeni.

Légyszi írjatok le mindent amit tudtok róla.

Tapasztalatokat szívesen fogadok. :)

2009. aug. 17. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
szia! nővérem épp most végzett itt el egy expressz tanfolyamot, 2 hét alatt. nagyon jófejek, én is találkoztam velük. kapsz egy tankönyvet, ami tartalmaz minden elméleti anyagot, pl, hogy hogy csinálják az alkoholokat, meg mik a koktélok történetei, egy csomó nagyon érdekes van benne :D van egy jópár alapkoktél benne, amit nagyon be kell vágnod, mert ha elrontod, akkor romlik a jegyed. ha van kérdésed, kikérdezem a részletekről. majd vedelned is kell :))) vicces volt, minden nap lerészegedve jött haza, mert kötelező kóstolgatni :D az elméleti rész egy szép nagy asztalnál van, a gyakorlat pedig egy bentebbi részen, óriási bárral, de ezt a honlapon is láthatod. szóval a vizsga elég nehéz, de ha tanulsz, akkor nem lesz baj, de tényleg rengeteg dolog miatt levonják a pontot. tesóm 4est kapott gyakorlatra és elméletre is, pedig sokat tanult :) a hangulat nagyon jó, az oktató is nagyon vicces, a mindennapi beszámoló alapján csak ajánlani tudom.
2009. szept. 18. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetem mellett lehet csinálni sok időt elvesz?
2010. nov. 20. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
attól függ melyikre mész. nézd meg a honlapot, van expressz, de van heti 1 alkalmas is.
2010. nov. 20. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:
heti 1x szeretnék menni.
2010. nov. 23. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:
hát azt simán lehet isi mellett csinálni, azért annyira nem sok az anyag, dehát menj be, kérdezősködj.
2010. nov. 23. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!