Újra kell vizsgáznom B-kat ból?
Hallotam egyik ismerősömtől hogy aki nem tudja befejezni a vizsgáit 2012-December végéig . Az elveszti az összes eddigi vizsga eredményét , és újra kell kezdeni a tanfolyamot.
Én pont a B-s forgalmi vizsgámra megyek 2x. Mert elsőn egy parkoláson elfektettek . Most akkor nekem újra kell kezdenem ha nem sikerül addig le vizsgáznom?
Pontosítsunk:
A sikeres kresz vizsga napjától számít a 2 év, azaz miután sikeres kresz vizsgát tettél,attól számított 2 éven belül kell sikeres forgalmi vizsgát tenned.
Ha a sikeres kresz vizsga napjától számított 2 éven belül nincs meg a forgalmid, csak akkor kell újra kresz tnafolyamra járnod, fizetni érte megint, újból kresz vizsgát tenni (persze újra vizsgadíj ) és kötelező 30 órát venni és csak azután mehetsz forgalmi vizsgára (+ vizsgadíj).
Én majdnem megjártam, mert most október végén lesz 2 éve, hogy letettem a kresz vizsgát 2010-ben( elsőre), és oktatót kerestem, csak egy bunkót fogtam ki, emiatt abbahagytam 5 hónapra, a másodikkal meglett a rutinom tavaly, viszont anyagi okok miatt kihagytam megint pár hónapot és így idén, éppen másfél hete lett meg a forgalmin. DE ha nem sikerült volna október végéig, akkor megint tanfolyam,kresz vizsga és 30 óra.
Érthető voltam ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!