Hol lehetne újságírást tanulni angolul itthon?
Figyelt kérdés
Anglisztika alapszakos vagyok az ELTE-n, és tudom, hogy ott van ilyen lehetőség, de sajnos arra az ún. specializációra nem nyertem felvételt.2012. okt. 6. 14:24
1/6 anonim válasza:
Angol nyelvű kommunikáció szakon.
2/6 A kérdező kommentje:
A felvi szerint csak a BKF-en van olyan. És az is mesterképzés.
2012. okt. 6. 14:43
3/6 anonim válasza:
Akkor csinálj egy komm minort, és felvételizz oda. Meglepő, de nem tanítják ezt minden utcasarkon.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos már van más minorom, egyébként meg a komm. minoron szintén magyarul tanítják, engem viszont kifejezetten angolul érdekelne.
Tudom, hogy nem tanítják mindenhol. Pláne angolul. Éppen ezért a kérdés...
2012. okt. 7. 14:05
5/6 anonim válasza:
Nem azért írtam, mert a minoron angolul tanulnád, hanem mert így meglenne a feltételed, hogy jelentkezhess MA-ra. Azt hittem, hogy aki újságírást tanulna, megérti ezt is.
6/6 A kérdező kommentje:
Számomra érthető volt, hogy erre célzol, csak azt nem tudtam, hogy te számodra is érthető volt-e, hogy engem kizárólag angolul érdekel.
Egyébként a BKF-ről nem tudok túl sok mindent, csak azt, hogy a középsulis tanáraim elég szkeptikusak voltak azzal a sulival kapcsolatban, és óva intettek, hogy ne oda jelentkezzünk.
2012. okt. 7. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!