B25 kérdése:
Megéri? Melyik jobb?
Figyelt kérdés
Szóval még fiatal vagyok de már gondolkodok a továbbtanuláson. Nagyon szeretem a színészetet és táncot. Ezekkel kapcsoltba vannak kérdéseim. Hol tudnék tovább tanulni? Jól fizet? Vagy egyáltalán el tudok helyezkedni, Mindenféle választ nagyon köszönöm!!!
13/L
És nem azt várom h nem kell még ezen agyalni.
Csak érdeklődök.
2012. szept. 27. 21:06
1/1 Hiroyo18 válasza:
Hát a színészek jól keresnek, de nem éri meg azt tanulni szerintem. Én is gondolkoztam rajta de nem sok esély van arra, hogy el tudsz helyezkedni. Ha táncolni szeretnél van sok tánciskola ahol megteheted, bár nagyon fárasztó és nehéz. De ha szereted hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!