Mennyi időben, egy nagymotor jogosítvány megszerzése?
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat előre is2012. szept. 19. 20:25
1/2 anonim válasza:
Ez attól függ ... Novembertől ugy tudom szünetel a motoros oktatás Márciusig de most a korhatárok emelése miatt lehet hogy még decemberbe is lesz oktatás ha csak nem lesz hó jég stb.. ezt az autósiskola és az NKH ahogy megbeszélik stb.. :)
Attól függ mennyi időd van rá nekem 1 hónap alatt meg volt a nagy A kategória de elötte nekem már volt M és A1 meg B is..
Általába 2 hónap vagy legyen másfél de akkor az oktatásnak foylamatosnak kell lennie és nem hagyhatod ki a vezetési órákat sem ! Ha nulláról kezdesz mindent vöröskereszt tanfolyam orvosi stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!