Mi a véleményetek Pécset a Profi autóiskoláról és a Nebuló autóiskoláról? Melyiket ajánljátok? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nekem már csak a vezetés része van vissza. Melyik megbízhatóbb?:D Előre is köszönöm! :D2012. szept. 5. 01:19
1/1 anonim válasza:
Én a Profi autósiskolába jártam, és sajnos azt kell hogy mondja, hogy borzalmas. A kresz, és az egészségügyi oktatás még elmegy, de maga a vezetés nagyon silány. 3 oktatójuk van, ebből kettőnél is voltam, az egyik (Gróf Károly) alig mondott valamit, csak néha szólt be ha valamit nagyon elbasztam. Vele meg is buktam forgalmin. Átmentem egy másik oktatóhoz (Szűcs László), ő meg mindenért lecseszett, és úgy beszélt velem mint egy rakat szarral. Nála nem tudtam fejlődni, így nem is mertem elmenni vitsgázni, inkább iskolát váltottam, átmentem a Kék T autósiskolába, Rostás Róberthez, nála mindössze 10 óra alatt mindent megtanultam amit a másik kettő nem volt képes megtanítani, és hiba nélkül le is vizsgáztam nála. Sokkal normálisabb volt, és a kocsi is ezerszer jobb volt mint a korábbiak. Igaz hogy drágább, de ha neked se jön be a Profi autósiskola tanítási módszere, akkor sokkal többe kerülhet mint ha náluk is kezded az elejétől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!