A SZÁMÍTÓGÉP-SZERELŐ -KARBANTARTÓ OKJ-képzés felkészít engem a notebook-szerelésre is?
A SZÁMÍTÓGÉP-SZERELŐ -KARBANTARTÓ OKJ-képzés felkészít engem a notebook-szerelésre is?
A számítókép-szerelő OKJ azonosítója: 33 523 01 1000 00 00
Nem világos: ez csak asztali gépek szerelésére készít fel (ami halott terület) vagy notebook-ra is?
Jó akkor tessék: A fennt említett OKJ-s képzés tananyagában benne vannak a notebook szereléshez alkalmas ismeretek is.
Azt hittem ez evidens lesz. Még ha nem is tudod értékelni, és tudatosan félremagyarázod az első válasz szándékát. Na mindegy.
Egyébként bocsánatot kérek, hogy a saját szabadidőmből segítettem és megválaszoltam a másik kategóriában található kérdéseideit is. (fel is lettek pontozva) De igérem ezek után többet nem fog előfordulni.
????
egy laptop szerelés nem arról szól hogy hdd csere. hanem pl. képernyőpanel csere. elromlott és az alaplapra forrasztott chip (pl. video) cseréje. touch pad csere. akkuban cellacsere.
Na hát ezekre marhára nem készít fel az asztali gépes szerelés.
>>>>
attól simán tudni fogsz cserélni benne hdd-t. Pl...
az iskola nem arra való hogy mindent megtanítson, hanem arra, hogy felkeltse érdeklődésedet a problémák megoldására.
“Senkinek semmit sem vagyok képes megtanítani, csupán elgondolkodtatni tudom az embereket.” (Szókratész)
Emberi törvény kibírni mindent, S menni mindig tovább, Még akkor is, ha nem élnek benned remények és csodák. /Ernest Hemingway/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!