Gáz, ha a KRESZ vizsgán 6-7 perc alatt végzek 1 óra helyett?
Figyelt kérdés
Rengeteget gyakoroltam a gyakorló programmal, és itthon 10-ből 9 tesztet 100%-osra csinálok a maradéknál pedig 1-2 pontot veszítek csak. És egy tesztet kb 6 perc alatt csinálok meg. Gáz lenne ott élesben is ennyire gyorsan végigszaladni rajta? Inkább próbáljak ott lassítani? Vagy ez senkit nem érdekel, mennyi idő alatt csinálom meg?2012. aug. 23. 08:57
1/6 anonim válasza:
Inkább 2x olvasd el a kérdést, minthogy hibázz, főleg ha becsapósan van feltéve, ne reflexből nyomj rá, csak mert ismerős a kép vagy maga a kérdés egy része. Amúgy meg ha átmész, senkit se érdekel, hogy 5, 15 vagy 55 perc alatt csináltad meg.
2/6 anonim válasza:
Nem gáz, senki nem foglalkozik ezzel. Maximum 1 órád van ezt, nem kötelező kihasználni. Én is 10 perc alatt végeztem anno.
3/6 anonim válasza:
Szerintem mindnki letudja kb.10 perc alatt. Legalább is nálunk így volt.
4/6 anonim válasza:
Én is végeztem anno negyed óra alatt, de találkoztam olyan kérdéssel (4 éve), ami nem volt a gyakorlóprogramban. 3-mal is. A lényeg, hogy mindent olvass el kétszer, értelmezd, ne csak reflexből nyomkodd a válaszokat.
5/6 anonim válasza:
Nekem kb. 30 perc 1 teszt és így is 15 tesztből 4-en mentem át azokon is épp hogy csak. :(
6/6 anonim válasza:
Nem gáz, főleg, hogy sikerül is.
Azonban vizsga alkalmával próbáld fékezni magad, és MINDENT olvass el, még akkor is, ha már két szó után felismered a kérdést és a választ is tudod. Ez az eredményeden nem fog rontani, de segít elkerülni azt, hogy valami nagyon benézz, és esetleg megbukj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!