Szerintetek manapság van értelme esküvőszervezőnek tanulni?
hiába kerül egy esküvő több millióba
gondold át reálisan az rá megy a kajára, terembérlés, díszek, atmoszféra
abból a szervező kitudja mennyit kap? attól függ mennyire vagy protekciós? meg általában akinek van pénze az protekció alapján válasz esküvőszervezőt... a legjobbat, akit mindenki ajánl
ha meg nincs pénze ugye magának is megszervezi, magyarországon nem kell nagyon esküvőszervező az esküvőhöz... én is magamnak akarnám megszervezni életem legfontosabb napját a barátnőimmel
Egyre kevesebb a házasság, és nem is kell ilyen sok szervező. Inkább valami más, szakmát keress, amivel el is tudsz helyezkedni.
Beütött a válság, manapság az emberek nem esküvőre fognak sokat költeni. Nekem ha sok pénzem lenne, akkor se csinálnék nagy esküvőt.
Szia!
Szerintem nagyon szép szakmát választottál. Ha hajlandóságot érzel, akkor ne habozz!
Igaz, hogy az esküvőszervezés Magyarországon még nem terjedt el, éppen ezért van benne kihívás is.
De ki mondja azt, hogy előtted nem tárulhat ki a világ?
Az esküvői szervezés, az esküvői dekoráció tervezése, álmodozás és készítés nagy fokú kreativitást igényel.
Ha úgy gondolod, benned megvan ez a képesség, akkor vágj bele!
Én ismerek egy dekorációtervezőt, aki esküvői vacsorákhoz tervezi meg a helyiség dekorációját.
Azt mesélte, hogy ő nem fényképezi le az általa elkészített művet, mert soha nem készíti el kétszer ugyanazt. Mindig újat és egyedit alkot.
Azt mondják, semmi sem történik véletlenül, mindennek oka van. Szerintem nem véletlenül gondolsz te az esküvőszervezésre. Szereted a szépet és szeretnél csodákat teremteni, olyan csodát, amely sok fiatal, leendő házas lelkét felvidítja, és még idős korában is meghatódva emlékszik arra az esküvőre, amelyet te szerveztél.
Én azt mondom, amit az elején is, ha úgy érzed, neked való ez a szakma, akkor ne habozz, ha a sors úgy akarja, megtalálhatod álmaid beteljesülését.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!