Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan zajlanak az órák egy...

Hogyan zajlanak az órák egy emeltszintű OKJ képzésen?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy ugye ez egy tanfolyam...de ez is olyan interaktív, mint egy gimnázium? Vagy leadják a tananyagot, amíg a tanulók csak ülnek a padokban és jegyzetelnek? Mint pld. egy előadás főiskolán/egyetemen?

Vagy inkább mint egy egyetemi gyakorlati óra? Tudom, hogy nem hasonlítható a színvonal az egyetemhez, csak az órák milyenségére vagyok kíváncsi.

Békén hagynak a vizsgáig vagy közben számon kérnek, készülnöm kell az órákra?

(Egész konkrétan a Soter-line egyik 1 éves képzésére jelentkeznék, ha ez számít, hátha volt ott valaki már.)

2012. aug. 14. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
olyan mint a gimi, van modulban is számonkérés.
2012. aug. 14. 08:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Az írásbeli vagy szóbeli is?
2012. aug. 14. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Belepofátlankodhatok a kérdésedbe? Ebben a témában mit jelent az, hogy modul? Kössz
2012. aug. 14. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
A modul azt jelenti, hogy van 4 tantárgyad amiből lesz egy írásbeli, szóbeli, gyakorlati vizsgád és a bizonyítványba nem ez a 4 tantárgy neve lesz hanem az , hogy 34567 modul hányas.
2012. aug. 14. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan mint egy középiskolai képzés, az hogy emelt vagy nem emelt teljesen mind1, mert ami nem tényleges szakmát ad annak köze nincs a színvonalhoz. Nekünk voltak év közben is számonkérések, de hogy halálra kéne tanulni magadat az abszolút de ki van zárva, 1 évre jó hogy időt nyerjél, szerezz nyelvvizsgát, elkezdj egy második nyelvet, valamint kitaláld, hogy mit akarsz csinálni a jövőben, de érdemben a nagy részének nincs értelme.(kivételek persze vannak)
2012. aug. 22. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!