Létezik olyan legfeljebb egy éves OKJ-s képzés, mely magában elég elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Vannak, amelyek érdekesek, de utólag mindig kiderül, hogy még ha keresett is a szakma, az OKJ-s képzés nem elég hozzá, diploma kellene mellé. Főleg műszaki, elektronikai dolgok érdekelnek, és az sem baj, ha fizetős, de kíváncsi vagyok bármilyen ötletre.2012. aug. 8. 17:11
2/10 anonim válasza:
Elektronikai műszerész? (Bár ezt még csak 2 éves verzióban láttam és igazából nem tudom, hogy milyenek az elhelyezkedési lehetőségek vele..)
3/10 A kérdező kommentje:
Az elektronikai műszerész tetszett is, de elszaladt felettem az idő, és most már tényleg csak egy évesekben merek gondolkodni.
2012. aug. 8. 19:48
4/10 anonim válasza:
Jelenleg a CNC forgácsoló/maró/programozó
Egyébként a Fogtechnikus, Könyvelő és Vegyipari technikus, amivel már tudsz melót találni.
5/10 anonim válasza:
Gyógyszerkiadó szakasszisztens és Ingatlanközvetítő
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 10. 16:16
7/10 anonim válasza:
Ajánlom az Atalantát, ahol a KÓTA alapítványnak köszönhetően kortól függetlenül lehet még levelező képzésen is ingyen tanulni. Jelképes 5000 Ft-ot kérnek félévenként, de se tankönyv, se vizsgadíj nincs.
Computer School-nál első OKJ ingyenes kortól függetlenül.
Metaképzés és Pannon Kincstár tanoda megfizethető árú és van részletfizetésre lehetőség.
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
"Ajánlom az Atalantát"
- Rendben, de a pénzügyi-számviteli ügyintézőn kívül tudsz ajánlani.
2012. aug. 10. 16:58
10/10 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: a CNC programozó képzésre van valami konkrét tanács, hol érdemes csinálni?
2012. aug. 10. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!