Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Cukrász tanfolyamra szeretnék...

Cukrász tanfolyamra szeretnék beiratkozni, megnéztem a kínálatot, de nem tudok dönteni. Mivel nem kevés pénzről van szó, nem szeretnék rosszul választani. Ötlet?

Figyelt kérdés

2012. aug. 1. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát pontosan nem tudom de nagyon drukkolok hogy sikerüljön valami jó képzést találni. Nagyon jól teszed hogy jó alaposan átgondolod a választást, főleg ha sok pénzről van szó.

Talán olyan embereknél kellene érdeklődnöd akik már cukrászként dolgoznak hátha tudnak segíteni.

Szerintem érdemes lenne elvégezned mert manapság egy szakmával sokkal jobban el lehet helyezkedni.

2012. aug. 5. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Sikerült azóta találnod valamit? Látom 1 hónapos kérdés.

Én is most nézegetem, a Dobos C. Józsefet néztem, ott 12x18ezer, ha magadnak intézed a gyakorlati helyet (szerintem lehet találni). Ennél csak drágábbakat láttam.

2012. szept. 10. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!