Hol lehet Budapesten és környékén államilag támogatottan elvégezni az ápolói OKJ-t?
Figyelt kérdés
Elsősorban levelező vagy esti tagozaton és húsz éves vagyok, jelenleg költségtérítéses formában tanulok egy fősulin, de nem használtam el egyetlen államilag támogatott félévet sem.2012. júl. 24. 19:07
1/3 anonim válasza:
Levelezőn és estin nincs támogatott sehol.
Én a Raoul Wallenberget ajánlom,ide jelentkeztem csak én nappalira.De az esti és a levelező is talán itt a legolcsóbb.
2/3 anonim válasza:
szia itt a legolcsóbb Budapesten!
Ingyenes Államilag elismert OKJ-s emelt szintű ápoló képzés indul esti tagozaton,korhatár nélkül, diák igazolvánnyal.jelentkezni:
Efeb üzleti szakközép honalapján a linkre kattintva:
www.efeb.hu
Tel:0670 930 5521
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!