Mit gondoltok az intézményi kommunikátor és idegennyelvi kommunikátor szakokról?
Figyelt kérdés
El lehet velük helyezkedni?
Már van szakmai tapasztalatom, főleg idegennyelv területén, és más jellegű főiskolai végzetségem is.
Kiegészítésként hasznos lehet?
2012. júl. 24. 15:43
1/4 anonim válasza:
Esetleg az idegennyelvinek lehet értelme. Nekem is van már egy diplomám, és elvégeztem pár éve az intézményi kommunikátor szakot. SEMMI értelme nem volt, azon kívül, hogy diák maradhattam és egész jó volt az ösztöndíj. :) Tényleg nem ér semmit, a munkáltatók azt se tudják mi az, de nem is nagyon érdekli őket.
2/4 A kérdező kommentje:
De egyébként tetszett? Hasznos dolgokat tanultál?
Nagyjából milyen tárgyak vannak??
2012. júl. 24. 16:23
3/4 anonim válasza:
Voltak érdekes kevésbé érdekes órák. Pl.: volt egy kis közgáz, töri, politológia, jog, meg tanultunk a szóvivőiségről,újságírásról, rádiózásról, tévézésről, sőt el is mehettünk stúdiókba. Ja és volt photoshop és html szerkesztés is. De mindenből csak nagyon keveset, ami semmire se elég. Inkább azoknak ajánlanám, akik még nem tudják pontosan milyen szakra akarnak menni vagy kevés pontjuk van.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. júl. 24. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!