Van olyan autósiskola ahol speciális, diszlexiásoknak való módszerekkel oktatnak? (Budapesten)
Ahhoz képest, hogy diszlexiás vagy, elég kevés az elírás a szövegben, pedig az is egy jellemző. Szóval szerintem nem lehet súlyos. Amúgy körbekérdezel pár vizsgahelyen, hogy orvosi papírral csinálhatsz-e szóbeli tesztet. Elvileg van ilyen lehetőség, de ezt el fogják neked mondani.
Az oktatás lehet hogy van ilyen speciális, de erre nem vennék mérget. Ha van is, annak meg fogják kérni az árát.
a tesztnél kérj plusz időt, úgy a vizsgán nem leszel hátrányban a többiekhez képest. Nekem más jellegű a problémám, de én is mindig több időt kapok, ha olvasásról van szó. A minap olvastam egy nyelvvizsgás oldalon a speces vizsgázók jogait, és a diszeseknek is kötelező több időt biztosítani a nyelvvizsgán, én szerintem itt is. Ha nem normálisak, akkor sem hagyd magad lerázni, vigyél szakvéleményt, amiben le van írva, h több időre van szükséged.
Más gondod lenne még a vizsgákon?
az biztos, h a felkészüléshez is több idő kell majd neked, de hát azzal nem igen lehet mit csinálni, bele kell kalkulálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!