Érdemes elvégezni egy webprogramozói OKJ tanfolyamot?
Figyelt kérdés
Webprogramozással és -designnal szeretnék foglalkozni. Sokaktól azt hallottam, hogy nem sokat érnek ezek a tanfolyamok. Ez igaz?
Jobban mint alapszinten már tudom a PHP, MySQL, XHTML és CSS-t. Már csináltam weboldalakat. Érdemes elvégezni akkor ilyen tanfolyamot? Nyíregyháza körül szeretnék valahol, ha igen. Max Debrecen, de az már nem lenne túl jó.
2012. júl. 5. 21:19
1/4 anonim válasza:
Ha elvégzed, lesz egy papírod.
Ez a papír kb. annyit ér a munkakeresésnél, mint az, ami a mellékhelységben van gurigára tekercselve...
Elvégezheted, de egyrészt sok újat nem fog mondani (akkor inkább már a PHP-fejlesztés felsőfokon c. könyv kétszer),
másrészt ha valami megbízó jön, az nem a papírodra lesz kíváncsi, hanem a munkáidra.
2/4 A kérdező kommentje:
De nem lehetne így könnyebben elhelyezkedni? Nem is a tudás szerzése miatt mennék, hanem hogy ha segítség kell, akkor tudjak kihez fordulni és meglegyen az alap, hogy honnan is kezdjem el.
2012. júl. 5. 21:37
3/4 anonim válasza:
Ilyen szövegértéssel biztos, hogy nem. Leírta az első.
4/4 anonim válasza:
Miért, szerinted az oktató évekig 24 órás supportot tart fent a leoklevelezett diákjai számára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!